PREMIERSHIP

VIDEO Zabio kao Beckham, srušio Spurse i proslavio gol kao Cristiano Ronaldo

Foto: EPA

TOTTENHAM je nastavio nizati loše rezultate u prvenstvu. Nakon dva poraza, od Burnleyja i Chelseaja, te remija s Arsenalom, Spursi su u subotu izgubili i od Southamptona.

U sklopu utakmice 30. kola engleskog Premiershipa Sveci su došli do pobjede na svom St. Maryju s 2:1.

Iako su sredinom prvog dijela poveli golom Harryja Kanea, kojem je ovo bio jubilarni 200. kombinirano klupski i reprezentativni pogodak, gosti iz Londona prokockali su sve u završnici dvoboja.

Zanimljivo, za Southampton su strijelci bili isti igrači koji su umalo kreirali preokret protiv Manchester Uniteda u prošlom kolu. U 76. minuti Yan Valery je poravnao na 1:1, da bi pet minuta kasnije James Ward-Prowse postigao prekrasan zgoditak iz slobodnog udarca.

Slično kao i protiv Crvenih vragova proteklog vikenda, Ward-Prowse zabio je i Tottenhamu. Engleski veznjak zavukao je loptu u mrežu Huga Llorisa u maniri Davida Beckhama, a onda je sve proslavio kao Cristiano Ronaldo.

VIDEO Ward-Prowseov sjajan zgoditak možete pogledati OVDJE.

Ovo je treći poraz Tottenhama u posljednja četiri kola, uz remi protiv Arsenala, i već sutra pobjedom ih može prestići Manchester United.

Southampton ima 30 bodova, dva više od opasne zone.

I Cardiff je osvojio tri boda u subotu domaćom pobjedom od 2:0 protiv West Hama, u kojoj su strijelci bili Hoilett (4) i Camarasa (52).

Huddersfield je pred svojima navijačima izgubio 2:0 od Bournemoutha, a od Fulhama je bolji bio Leicester s 3:1 pa su se te dvije momčadi učvrstile na začelju ljestvice. Za Bournemouth su strijelci bili Wilson (20.) i Fraser (66.), a Leicester je u vodstvo doveo Tielemans (21.), da bi nakon izjednačujućeg pogotka Ayité (51.) dva gola postigao Jamie Vardy (78., 86.). To su bili 100. i 101. pogodak engleskog reprezentativca u dresu Leicestera u svim natjecanjima.

Manchester City ima 71 bod i nalazi se na prvom mjestu s bodom prednosti pred Liverpoolom. Tottenham je treći sa 61 bodom, a Manchester United je četvrti s 58. Arsenal ima 57, a Chelsea 56. Na začelju su Cardiff s 28, Fulham sa 17 i Huddersfield s 14 bodova.

Standings provided by Sofascore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.