VIDEO U zadnji čas spriječena tučnjava u NBA ligi: "Pokušao mi je slomiti ruku"

Foto: Screenshot

KOŠARKAŠI Boston Celticsa pobijedili su Philadelphia 76erse 126:117 na otvaranju NBA sezone u utakmici u kojoj je spriječena i tučnjava igrača nakon što su u borbi za loptu žustri bili Marcus Smart i Joel Embiid. Sve se dogodilo početkom treće četvrtine susreta u Bostonu.

Ova dvojica košarkaša imaju povijest međusobnog koškanja koja uključuje i sukob iz 2019. kada je Smart, ljutit zbog Embiidovog lakta u bloku, s leđa objema rukama gurnuo centra 76ersa na parket. Tada su u njihovom razdvajanju morali pomagati suigrači, a isto je bilo i sada.

Smart je kažnjen tehničkom pogreškom nakon akcije u kojoj se našao na parketu.

Smart: Sve ste mogli vidjeti

"Išao sam na skok, to je dio igre. Išao sam ukrasti loptu, to je dio igre. Sudac je dosudio prekršaj. Prestao sam igrati, a moja je ruka bila zapela u njegovoj i on ju je pokušao slomiti. A ja sam taj koji je kažnjen tehničkom pogreškom? Svi ste mogli vidjeti što se dogodilo", rekao je Smart pa nastavio:

VIDEO: Arena Sport

"Ne moram dalje o tome govoriti, budem li pričao, vjerojatno će me kazniti i suspendirati na tri ili četiri utakmice. Ali ne shvaćam da sam samo ja kažnjen tehničkom pogreškom. Branim najboljeg obrambenog igrača sezone, a evo kakav on tretman ima. Mogao sam mu razbiti glavu, ali nisam to napravio. To je ta zrelost koju sad imamo. Idemo dalje. Kontroliramo samo ono što možemo kontrolirati."

Smart je utakmicu završio s 14 poena i sedam asistencija za pobjedničku momčad. Embiid je za 76erse ubacio 26, uz 15 uhvaćenih lopti i pet asistencija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.