OSTALI SPORTOVI

VIDEO Suigrač im bez svijesti leži na terenu, a oni se smiju

Foto: Getty Images/Screenshot

LIAM JONES, igrač australskog nogometa, za vikend je pao na teren na utakmici njegovog Charltona i North Melbournea i ostao nepomično ležati, a cijela situacija šokirala je gledatelje. 

Mladi Australac pao je u nesvijest nakon što se sudario glavom s protivničkim igračem. Hitno je prevezen u bolnicu gdje su mu napravljene detaljne pretrage koje su utvrdile da nema ozbiljnijih ozljeda vrata i glave pa je jednako brzo otpušten iz bolnice. 

Međutim, ono što je izazvalo polemike dogodilo se dok su liječnici bili uz ozlijeđenog igrača i davali mu kisik. Neki od njegovih suigrača bili su svega nekoliko metara od dramatične situacije, a izgledali su kao da se sjajno zabavljaju.

Navijači Charltona su događaj ljutito prokomentirali na društvenim mrežama, uočili su situaciju još dok je trajao prijenos uživo. 

"Zamislite da je Liam upalio TV dok je ležao u bolnici i da je vidio snimku onoga što ste vi radili dok je on ležao u nesvijesti", napisao je na Twitteru jedan od navijača, a sličnih komentara bilo je puno, svi redom osudili su postupak njegovih suigrača. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.