VIDEO Srpski trener na vaganju napao borca: Je*at ću ti majku, smrade jedan

Foto: Screenshot FNC

U SUBOTU se u Banjoj Luci održava novi event Fight Night Championshipa, najpopularnije hrvatske i regionalne organizacije. Na priredbi FNC 18 borit će se, između ostalih, i crnogorski borac Miloš Janičić. Na službenom vaganju je došlo do incidenta, a zamalo i tučnjave između njega i Ivana Đorđevića "Icka", srpskog trenera.

Icko je verbalno napao Janičića, pogodio bocom te ga žestoko izvrijeđao. Janičić je to podnio dosta mirno i poručio je Đorđeviću "da je pi*ka jer ga napada tamo gdje zna da se ništa ne može dogoditi". Osiguranje i prisutni su reagirali i daljnja eskalacija je spriječena, a Đorđević se umirio. On je trener Marku Bojkoviću, jednoj od najvećih regionalnih zvijezda, koji se također bori na ovom eventu.

Janičić i Bojković su nekad bili sparing partneri, a u međuvremenu su postali veliki rivali. Janičić stalno proziva Bojkovića i njegovog trenera, a prije dva mjeseca je objavio i snimku sa sparinga u kojem je izdominirao Bojkovića. U borilačkom svijetu vrijedi nepisano pravilo da se takve stvari nikad ne rade, a Đorđevića je sve to očito izbacilo iz takta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.