Video: "Navijače kao u Ledenoj još nisam vidio"

NAKON što je Linz poslije samo 20 minuta poveo 4:0, nije bilo ugodno gledati utakmicu u Ledenoj. Ipak, Medvjedi su uspjeli doći do zraka i na krilima sjajne publike došli do podnošljivih 3:5. Nakon desetog poraza u EBEL ligi trener Enio Sacilotto je rekao:

"Navijači su uistinu nevjerojatni, ovo je zaista sjajno, to u 25 godina koliko radim ovaj posao nisam vidio. Poraz u Salzburgu nas je uzdrmao i nismo dobro ušli u utakmicu. U drugoj i trećoj trećini smo odigrali dobro. Vanja Balić je bio sjajan, vratio se nakon svega što mu se događalo, a odličan u obrani je bio Sertich. Nadam se pobjedi u nedjelju."

Na pitanje hoće li Belić braniti i protiv Klagenfurta, Sacilotto je kroz smijeh odgovorio: "Ne znam što će biti u nedjelju. Budućnost predviđaju samo Cigani."

Utakmicu je prokomentirao i spomenuti Andy Sertich koji se prvo zahvalio šefu za komplimente.

"Prvu trećinu nismo odigrali dobro, za razliku od njih koji su bili odlični. U tim trenucima nismo imali odgovor i to je odlučilo utakmicu. Navijači su uistinu sjajni, nikad nisam vidio ovako nešto, navijaju i kad gubimo. Uistinu je lijepo igrati pred njima."

Gostujući trener Kim Collins također nije mogao zaobići navijače.

"Željeli smo ovu pobjedu, odigrali smo vrlo dobro u prvoj trećini. Nakon toga smo napravili nekoliko isključenja i dopustili Zagrebu da se vrati. Igrali smo dobro i u trećoj trećini do posljednjih desetak minuta, a onda smo pali. U tim trenucima ponašali smo se kao publika i pljeskali, nismo mislili na utakmicu. Navijači su zaista fenomenalni, jednostavno su gurali Zagreb prema ta dva gola koja su nam zabili na kraju."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.