Video: Mourinho nazvao Balotellija kurvinim sinom!

U SATIRIČNOJ informativnoj emisiji Striscia La Notizia na talijanskoj televizijskoj postaji Canale 5 dokazano je da je Interov trener Jose Mourinho očito psovao svog nogometaša Marija Balotellija pri kraju dvoboja s Barcelonom.

Mladi je tamnoputi Talijan u igru ušao u 75. minuti umjesto Milita, ali niti u 15 minuta nije uspio ispoštovati zadaće koje je od njega zatražio trener. Nakon što svog igrača nije ispratio u jednoj defenzivnoj akciji, Portugalac je izgubio strpljenje te mu na španjolskom jeziku povikao "hijo de puta (kurvin sine)". Emisija je taj detalj s Mourinhom u kadru pokazala, a psovka se jednostavno dala iščitati s njegovih usana.

Zbog nezalaganja su protiv 20-godišnjeg napadača počeli skandirati i navijači. Balotelli im je odgovorio neprimjerenim gestikulacijama, a na izlasku s terena u svlačionicu demonstrativno je bacio klupski dres, nakon čega ga je u tunelu prema svlačionici, uz zgražanje Barceloninih nogometaša, napao Marco Materazzi.

Uredništvo iste emisije, vrlo popularne u Italiji, Balotteliju je nakon tog dvoboja uručilo "Nagradu sramote", trofej koji svake godine dolazi u ruke nogometaša iz Serije A koji se u javnosti ističe isključivo po lošem. Balotelli ju je prihvatio bez primjedbi, a na pitanje reportera hoće li na ljeto napustiti klub, odgovorio je širokim osmijehom.

U petak ujutro Balotelli je normalno trenirao na jutarnjemu otvorenom treningu sa suigračima. Isti su posjetili, s obzirom na to da je Jose Mourinho to dopustio, zadovoljni navijači. Cijelo su vrijeme, sasvim neočekivano, Balotelliju skandirali poruke podrške.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.