UFC ON ESPN

VIDEO Jacare protiv Hermanssona, povratak kontroverznog Hardyja

Foto: Fightchannel

UFC sa sljedećim eventom UFC on ESPN formata stiže na Floridu 28. travnja i donosi šest sjajnih borbi u glavnom dijelu eventa. U glavnoj borbi će snage okušati bivši Strikeforce prvak srednje divizije Ronaldo Souza i Šveđanin Jack Hermansson, a co-main event donosi borbu Grega Hardyja i Dmitrija Smoliakova u teškoj diviziji.

UFC on ESPN 3 ne propustite u izravnom u noći sa subote na nedjelju, 28. travnja od tri sata poslije ponoći samo na Fight Channel PPV-u.

Souza protiv Hermanssona u glavnoj borbi

Ronaldo ‘Jacare’ Souza je priredbu prvobitno trebao predvoditi revanšem protiv Yoela Romera, međutim Kubanac je nastup morao otkazati zbog zdravstvenih problema.

Umjesto njega kao zamjena uskače Jack Hermansson (19-4 MMA, 6-2 UFC) koji je borbu prihvatio samo nekoliko dana nakon posljednjeg nastupa. Švedski borac s prebivalištem u Norveškoj u zadnjoj je borbi u Philadelphiji upisao pobjedu karijere uvjerljivo savladavši bivšeg WSOF prvaka Davida Brancha gušenjem s leđa za što mu je trebalo samo 49 sekundi. ‘The Joker’ je trenutno u nizu od tri pobjede, a nakon posljednje osvanuo je 10. mjestu UFC-ove ljestvice izazivača u srednjoj kategoriji.

Ronaldu Souzi (26-6 MMA, 9-3 UFC) će ovo biti prvi nastup od studenog kada je na UFC-u 230 u New Yorku završio bivšeg prvaka Chirsa Weidmana nokautom u trećoj rundi.

U borbi prije toga podijeljenom odlukom je poražen od Kelvina Gasteluma. Brazilac je trenutno rangiran na trećem mjestu službene ljestvice divizije.

Povratak kontroverznog Grega Hardyja

Osim uistinu spektakularne glavne borbe, UFC on ESPN 3 donosi još nekoliko zanimljivih i atraktivnih okršaja. Među borbama našlo se ime Grega Hardya (3-1 MMA, 0-1 UFC) koji će svoju drugu UFC borbu odraditi protiv Dmitrija Smoliakova (9-2 MMA, 0-2 UFC). Ta vijest nije dobro sjela fanovima, no nakon postera su postali i bijesni.

Naime, već samo dovođenje Hardya u UFC dovelo je do podjele među fanovima. Veliki broj njih smatrao je da bivši prijestupnik nema što raditi u UFC-u. Nakon što je kiksao u svojoj prvoj UFC borbi te je doživio poraz, isti su se razveselili. Nadali su se da je time potvrđeno kako bivšem NFL igraču tu nije mjesto. Ali Dana White odlučio mu je dati još jednu priliku. Ugovoren mu je meč protiv Dmitrija Smoliakova, borca koji je samo za tu priliku vraćen u promociju. Ranije je nastupio dva puta i doživio poraze prekidom od

Luiza Henriquea i Cyrila Askera.

Što se ostalih izvrsnih mečeva tiče, tu je okršaj velter divizije između Alexa Oliveire i Mikea Perryja. Glover Teixeira i Ion Cutelaba bore se u poluteškoj, John Lineker i Cory Sandhagen u bantamu, a tu je i okršaj lake divizije između Roosevelta Robertsa i Thomasa Gifforda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.