FUTSAL

VIDEO Futsal Dinamo i Šibenik 1983 odigrali dosad neviđeni derbi

Foto: Futsal Dinamo

UTAKMICOM između Futsal Dinama i MNK Šibenik 1983 završilo je 11. kolo 1. Hrvatske malonogometne lige. Zagrebačka momčad slavila je s 5:1 u Dvojci Doma sportova. Bio je ovo po svemu jedinstven derbi jer je riječ o prvom prvoligaškom futsal susretu na kojem su bile prisutne dvije organizirane navijačke skupine.

Naime, Bad Blue Boysi su tradicionalno podržali svoj Dinamo, ali su na susretu bili i Funcuti koji su nakon gostovanja s NK Šibenikom u Rijeci produžili za Zagreb i pridonijeli lijepoj atmosferi. Ipak, na terenu su Narančasti bili u podređenom položaju.

Već u prvoj minuti Mihovil Prgomet iskoristio je poigravanje gostujuće obrane. U trećoj minuti je Toni Vučković zabio prekrasan gol koji je oduševio dvoranu. Ljevicom je proparao suprotne rašlje, a isti igrač postavio je i 3:0. Za goste je jednako lijepim golom odgovorio Franjo Matković.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOLOVE

U nastavku su za Dinamo zabijali Mateo Mužar i Filip Novak. Bila je ovo jako bitna pobjeda za domaćina koji je u prvom kolu nastavka poražen. Funcuti će u narednim kolima tražiti povratak na pobjedničke staze i ostanak u prvoj ligi, po mogućnosti bez doigravanja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.