VIDEO Braća Jokić radila nerede na tribinama. Jedan šakom udario navijača

Screenshot: X

DENVER NUGGETSI nadoknadili su 20 koševa manjka iz treće četvrtine i pobijedili sa 101:99 Los Angeles Lakerse ubačajem Jamala Murraya sa zvukom sirene za prednost od 2:0 u prvom krugu doigravanja Zapadne konferencije NBA lige. Uz junaka Murraya, čudesnu utakmicu odigrao je i Nikola Jokić. I u ovom susretu ostvario je triple-double, postigao je 27 poena uz 10 asistencija i čak 20 skokova. 

Međutim, Nikola nije jedini Jokić čiji će se "učinak" pamtiti na ovoj utakmici. Naime, njegova braća Strahinja i Nemanja tradicionalno su pratili utakmicu s tribina, a uspjeli su i izazvati ozbiljan incident. Na društvenim mrežama se pojavila snimka koja pokazuje da je na tribinama došlo do naguravanja, ali i trenutak u kojem jedan od braće Jokić šakom udara drugog navijača. Zasad nije poznato koje će posljedice snositi Jokići.

Nije im prvi put

Podsjetimo, ovo nije prvi put da Jokići rade probleme na utakmici Nuggetsa i Lakersa. U svibnju prošle godine su na toj utakmici provocirali Jacka Nicholsona (87), slavnog glumca i velikog navijača momčadi iz Los Angelesa.

Nuggetsi su tada pobijedili Lakerse 119:108 u Los Angelesu i poveli 3:0 u finalnoj seriji Zapadne konferencije NBA-a. Poraz od Nuggetsa Nicholson je pratio iz prvih redova, a za vrijeme utakmice trpio je provokacije braće Jokić.

Jokići su Nicholsonu dobacivali "vidimo se nagodinu" te mu ironično mahali dok je izlazio iz dvorane. Jedan ga je čak i opsovao, a američki mediji pišu kako se Nicholsonu ponašanje braće Jokić uopće nije svidjelo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.