Veza Kake i Luisa Fabiana se gradila od 2001.

GLEDAJUĆI liste svih svjetskih kladionica, Brazil je na većini od njih prvi favorit za naslov svjetskog prvaka na Mundijalu kojem je domaćin Južnoafrička Republika. U petak će Brazil igrati četvrtfinalnu utakmicu protiv Nizozemske, a potom ih, u slučaju pobjede, u polufinalu čeka bolji iz utakmice Urugvaja i Gane.

Najbolji strijelac Brazila je trenutačno Luis Fabiano koji iza sebe na ovom prvenstvu ima tri pogotka. Dva od tri mu je namjestio Kaka. Inače, ta veza je uspostavljena daleke 2001. godine u Sao Paulu. Tada su obojica nosila dres tog brazilskog kluba, Kaka je imao 19 godina, a Luis Fabiano jednu više.

"Jedan pogled mi je dovoljan da znam gdje će utrčati i što želi. Poznajemo se od davnih dana, od vremena iz Sao Paula. Ta veza je neraskidiva i vrlo je jednostavno igrati s njim", rekao je nogometaš madridskog Reala.

Luis Fabiano potkrepljuje tu njihovu igru "zatvorenih očiju"."Moram samo odabrati pravu poziciju za pogodak, sve ostalo će učiniti Kaka. Naša veza na travnjaku je zaista savršena. "

Kaka je na kraju još dodao: "Ne moram postići niti jedan pogodak do kraja Mundijala. Samo da podvalim Luisu Fabianu što više asistencija za naše pogotke i konačno slavlje naslova svjetskog prvaka."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.