Velika vijest za Dinamo. Vratio se igrač koji se jesenas teško ozlijedio

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

DINAMO u subotu u 19 sati gostuje kod Gorice u 30. kolu SuperSport HNL-a. Momčad Sergeja Jakirovića u susret ulazi s pet bodova i utakmicom manje od vodeće Rijeke i eventualnom pobjedom može, barem do nedjelje, stvoriti pritisak Rijeci, koja gostuje kod Istre.

Momčad je danas redovno trenirala, a na treningu nije bilo Ronaela Pierre-Gabriela, koji je izašao u poluvremenu utakmice protiv Istre. Francuz je osjetio zatezanje u aduktoru i izašao je opreza radi, a prema zadnjim informacijama ozljeda ne bi trebala biti teže prirode.

Velika vijest za Dinamo je da je danas puni trening odradio i Luka Stojković. Sjajni 20-godišnjak trenira već neko vrijeme, ali danas je prvi put odradio kontaktni trening, odnosno pod punim opterećenjem. Odigrao je internu trening-utakmicu iako je trener upozorio da se na njega ne ide prejako.

Moguće je da će do kraja sezone i nastupiti u nekoj službenoj utakmici, ali se s njegovim povratkom neće žuriti. Stojković se bizarno ozlijedio još krajem kolovoza prošle godine uoči derbija s Rijekom (2:1) na Maksimiru. Bio je u početnom sastavu, ali je na zagrijavanju uoči utakmice pokidao križne ligamente zbog čega je morao na operaciju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.