MMA

Valentina Ševčenko polomila kosti slavnoj oskarovki

Foto: EPA

SLAVNA američka glumica i oskarovka Halle Berry za redateljski debi odabrala je priču smještenu u svijet MMA borbi.

Film "Bruised" je u fazi postprodukcije, u njemu Berry igra glavnu ulogu, a njenu glavnu protivnicu glumi stvarna MMA zvijezda Valentina Ševčenko, UFC-ova prvakinja u muha kategoriji.

Gostujući u "The Tonight Showu" Jimmyja Fallona Berry je govorila o filmu i iskustvima sa snimanja s pravom MMA borkinjom.

"Radi se o osramoćenoj MMA borkinji koja se bliži kraju karijere i pokušava vratiti sina kojeg je ostavila kad je bio vrlo mlad", objasnila je oskarovka.

Budući da je sama snimala scene borbe, itekako je osjetila kako je to ući u ring s pravom MMA borkinjom.

"Borila sam se s pravom prvakinjom UFC-a Valentinom Ševčenko. I znate što? Morala je uputiti prave udarce i ja sam ih morala primiti. Oni su mi zaista polomili nekoliko kostiju. Ona je zvijer, ali nisam mogla poželjeti bolju učiteljicu i bolju partnericu u borbi i na snimanju. Zbog nje mi je sve postalo toliko stvarno, povremeno sam imala osjećaj da se zaista borim. Imale smo i pravog MMA suca, a on je rekao kako je mislio da gleda pravu borbu jer je ona unijela toliko snage i autentičnosti u naše scene", ispričala je Halle Berry i dodala da nimalo ne žali zbog pretrpljenih ozljeda.

"U redu je to što me ozlijedila. Shvatila sam da će uvijek biti ozljeda ako želiš da bude realno. Kad sama snimaš sve 'stuntove', ozljede su neizbježne", rekla je glumica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.