United ga se riješio zbog optužbi za silovanje. Barca mu sada daje Messijevu desetku?

Foto: EPA

MASON GREENWOOD je na meti Barcelone, piše engleski Sun, koji navodi da je katalonski klub spreman dovesti kontroverznog napadača već u siječanjskom prijelaznom roku i dati mu desetku, broj koji je za svog vremena u Barceloni nosio Lionel Messi. Podsjetimo, Manchester United je otpustio Greenwooda u kolovozu, usprkos tome što je oslobođen optužbi za silovanje s kojima se suočavao.

Do suđenja ipak nije došlo jer su svi ključni svjedoci odustali od davanja iskaza. Javnosti još nije poznato zbog čega su to napravili i je li se Greenwood na neki način nagodio sa žrtvom. Odmah nakon toga se spominjalo da bi United mogao dati Greenwoodu novu šansu, ali onda je službeno otpisan. 

Greenwood igra vrlo dobru sezonu u Španjolskoj, gdje je s tri gola i četiri asistencije u ligi drugi najučinkovitiji igrač Getafea, iza Borje Mayorala. Getafe bi, naime, bio voljan potpisati i dugogodišnji ugovor s 22-godišnjakom, ali Sun piše da on nije zainteresiran jer je svjestan interesa Barcelone. Katalonci bi navodno mogli ponuditi 45 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.