"Ukradeni omiški rubin" na vratima Anderlechta

PREMA pisanju francuskih medija bivši Hajdukovac, a danas igrač Sochauxa na posudbi u belgijskom Roeselareu, Ivan Perišić, vrlo je blizu potpisivanju ugovora sa Anderlechtom.

Pregovori između uprava dvaju klubova traje već tri dana, a valja napomenuti da ovo nije prvi put da se belgijski klub interesira za Perišića. Kada je odlazio iz Hajduka sa 17 godina talentirani veznjak prošao je liječnički pregled u Anderlechtu, no ipak se odlučio za francuski Sochaux i čevterogodišnji ugovor.

No, dolaskom novog trenera mladi Omišanin nije naišao na razumijevanje i otišao je na posudbu u belgijski Roeselare, gdje je očito zainteresirao skaute velikog Anderlechta. U dvanaest utakmice ove sezone Perišić je zabio osam golova i ponovno zaintrigirao "velike" igrače.

Prisjetimo se, Ivan Perišić, koji je rođen 2. veljače 1989. godine u Omišu, bivši je Hajdukov kadet, koji je u ljeto 2006. godine na zahtjev tadašnjeg trenera Sochauxa Alaina Perrina potpisao za taj francuski klub. Perrin je bio oduševljen mogućnostima talentiranog Perišića, u kojemu je već s nepunih 18 godina vidio standardnog prvotimca, zbog čega je na koncu Hajduku isplatio pristojnih 360 tisuća eura. Osim Andrelechta za Omišanina su bili zainteresirani i PSV, Ajax, i HSV.

M.P.
Foto: Index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.