UFC potukao i veliki Iron Maiden!

ČAK je i veliki Iron Maiden potučen od sporta koji bilježi najbrži rast popularnosti u novom tisućljeću. Govorimo, naravno, o mješovitim borilačkim sportovima, odnosno UFC-u, čiji je 110. turnir prije desetak dana u Australiji potukao sve rekorde sidnejske Acer Arene.

Zaluđeni Australci su razgrabili svih 16.500 karata, koliko je pušteno u prodaju, za samo dva sata. Vjerovali ili ne, to nije najbolji rezultat u povijesti američke borilačke organizacije jer su Kanađani rasprodali turnir u Montrealu još brže.

No, zato je pao veliki rekord poznate rock metal atrakcije Iron Maiden. "Mejdonovci" su za vrijeme svog koncerta u Acer Areni prodali suvenira i reklamne opreme u vrijednosti od gotovo pola milijuna dolara. UFC je uspio prodati još više - točnije 545 tisuća dolara vrijedne kape, majice i ostale rekvizite s njihovim logom.

"Ememizacija" zemaljske kugle se nastavlja. Idućeg mjeseca UFC stiže u UAE, odnosno u Abu Dhabi, uskoro nas očekuje još jedan turnir u Kanadi, a do kraja 2010. i u nekoj od kontinentalnih europskih država. Vjerojatno ponovno u Njemačkoj...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.