U Koelnu došlo vrijeme za Miru Varvodića

MIRO Varvodić, 21-godišnji hrvatski nogometni vratar, mogao bi u skorašnjoj sezoni daleko žešće osjetiti napetost na terenima Bundeslige kroz prizmu igranja u Kölnu.

Dosad je prva vratarska opcija hrvatskog trenera Zvonimira Solde bio vremešni 39-godišnji Kolumbijac Faryd Mondragon. Trebao je biti i ubuduće, no kelnski Express u broju od srijede postavlja pitanje koliko će još Mondragonovo tijelo dopuštati žestoki ritam treninga i utakmica.

Isto tako, nedavno je Koeln napustila dosadašnja Mondragonova zamjena, 24-godišnji Thomas Kessler, čime se Varvodić prometnuo u drugog klupskog vratara.

U ponedjeljak je, pak, Mondragon prisilno okončao trening zbog jakih bolova u leđima. Tijekom dana je obavio pretrage, a potom pokušao injekcijama ublažiti bol i dohvatiti spremnost za trening dan kasnije. No, niti u utorak nije bila bolja situacija s njegovim fizičkim stanjem, što je ponukalo novinara Expressa da zaključi kako je možda došlo vrijeme za Varvodića.

Varvodić je bivši golman hrvatske U-19 reprezentacije i sin nekadašnjeg Hajdukova prvog vratara Zorana, koji u Koelnu na svoj debi u prvoj momčadi (u nekoj od utakmica Bundeslige) čeka već dvije sezone, još otkako je u rujnu 2008. godine došao iz Hajduka. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.