TRANSFERI

Tudorovog šefa naživciralo pitanje o Ronaldu: Trudimo se raditi u miru

Foto: EPA

PREDSJEDNIKA Marseillea Pabla Longoriju na konferenciji za medije prije utakmice šestog kola francuskog prvenstva protiv Auxerrea naživciralo je pitanje o Cristianu Ronaldu. Novinari su prvog čovjeka francuskog doprvaka i šefa trenera Igora Tudora pitali o glasinama o dolasku Ronalda.

"Naživciralo me na dan ždrijeba Lige prvaka. Trudimo se u miru raditi ozbiljan posao, igramo Ligu prvaka. Od prvog dana govorim o ekonomskim i sportskim rezultatima, pokušavamo napredovati i želimo postići da igrači imaju malu razliku u plaćama", rekao je Longoria pa dodao: "Možemo pričati 50 tisuća puta, ali jedna glasina sve obriše i to mi smeta." Podsjetimo, Ronalda se tijekom ljeta povezivalo s brojnim klubovima jer je njegov agent Jorge Mendes tražio momčad s kojom bi Portugalac igrao Ligu prvaka. 

"Živimo u svijetu društvenih mreža koje su uvijek u potrazi za senzacijom. Imamo sredstva kakva imamo. Tražiti da Ronaldo dođe u Marseille isto je kao tražiti da kod nas dođu Kevin De Bruyne, Darwin Nunez ili Erling Haaland. Snovi su lijepi, ali moramo biti realni", rekao je tada Longoria.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.