Trener Viktorije: Znamo da Dinamo ne postiže puno golova

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

NOGOMETAŠI Dinama pokušat će danas pobijediti Viktoriju na gostovanju u Plzenu u utakmici 4. kola Konferencijske lige. Protiv češkog suparnika hrvatski je prvak prije dva tjedna izgubio 0:1 te se nalazi u teškoj borbi za prolazak grupe. Dinamo se pred utakmicu nalazi na drugom mjestu ljestvice, ali bodovno poravnat s Balkanijem i Astanom. Svaki bod mu je važan u nastojanju da prođe skupinu u kojoj Viktorija zauzima prvo mjesto sa sve tri pobjede.

Njen trener Miroslav Koubek je nakon pobjede u Zagrebu konstatirao da je "skupina lagana", a u najavi večerašnjeg susreta (18:45) istaknuo: "Znamo da Dinamo ne postiže puno golova, vjerojatno im dosta nedostaje Bruno Petković. Slični smo po tom pitanju. U pozitivnom smo tonusu, nadam se da će se tako nastaviti."

Koubek: Dinamo ima sjajne tehničare

Upitan je li pratio utakmicu Varaždina i Dinama, Koubek je odgovorio:

"Gledali smo tu i druge utakmice. Dinamo je dominirao, a njegov suparnik se dobro branio. Dinamo je bio puno bolji iako je izjednačio tek na samom kraju utakmice. Ima sjajne tehničare, ali znamo da se muče s zabijanjem golova. Neka tako i ostane."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.