Trener Rijeke nakon poraza od Slavena: Znam u čemu je problem

Screenshot: Youtube/NK Rijeka

SLAVEN BELUPO pobijedio je Rijeku 1:0 u 30. kolu HNL-a. Jedini pogodak u Koprivnici postigao je Brazilac Mateus u 29. minuti utakmice.

Trener Riječana Simon Rožman kaže da je njegova momčad darovala Belupu pobjedu.

"Nevjerojatno je kako smo se ispromašivali. U prvih 15 minuta sve je išlo nama u prilog, mogli smo utakmicu otvoriti kako treba. Ali onda smo Slaven Belupu dopustili jedan udarac na gol i primili pogodak. U drugom poluvremenu nije bilo nekog nogometa, više je bilo prekida. Slaven Belupo je uzeo ono što smo mu darovali", kazao je Simon Rožman nakon poraza u Koprivnici.

Istaknuo je slovenski stručnjak da zna u čemu je problem.

"Previše je oscilacija, od jedne odlične do jedne loše utakmice, u samoj igri i pristupu. Znam u čemu je problem, gdje je taj uteg na leđima. Nadam se da ćemo to u što kraćem vremenu izbaciti iz glave i početi igrati nogomet jer samo sadržaj na terenu daje zadovoljstvo. Bodovi neće doći sami od sebe. I sama koncentracija i mirnoća u završnici mora biti bolja, bilo bi lakše da smo dobro krenuli", dodao je Rožman.

U zgusnutom rasporedu u petak na Rujevicu stiže Gorica.

"Bit će zanimljivo. Svaka utakmica nam nudi priliku biti što bolji, moramo uhvatiti konstantu. Na kraju ćemo biti gdje ćemo biti, ali neće biti zadovoljstva ako igra ne bude na pravoj razini", zaključio je Rožman.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.