TRANSFERI

Transferi i glasine: Brozović bira između dva velikana, David Silva ide u Italiju

Foto: Index

UTORAK je bio prvi dan prijelanog roka u engleskom Premiershipu i HNL-u. Prijelazni rok će u Engleskoj trajati 5. listopada kada je u pitanju registracija igrača za europska natjecanja.

Što se HNL-a tiče, prijelazni rok također je počeo jučer i trajat će do 18. listopada 2020. Klubovima koji do početka prijelaznog roka nisu završili natjecanje iz natjecateljske godine 2019./20., prijelazni rok počinje prvi dan nakon što su završili navedeno natjecanje. To se odnosi na Lokomotivu i Rijeku koje 1. kolovoza još čeka okršaj u finalu Kupa.

Najbitnije transfere i transfer priče iz HNL-a, Premiershipa, ali i svih ostalih liga uživo mogli ste pratiti u našem tekstu tijekom cijelog dana. 

DAVID SILVA BLIZU LAZIJA

AS piše kako je David Silva blizu Lazija. > Opširnije

CEBALLOS OSTAJE U ARSENALU

Nakon što je Dani Ceballos ovu sezonu proveo na posudbi u Arsenalu, u nadolazećoj bi trebao imati istu ulogu. Španjolski AS piše kako Ceballos ostaje još godinu dana na posudbi jer nema mjesta u Realu za njega.

RAKITIĆ JE POSTAVIO ULTIMATUM BARCELONI

Mundo Deportivo otkriva da se Barcelona nada odlasku 32-godišnjeg Rakitića. Ima još godinu dana ugovora i katalonski velikan spreman ga je pustiti za 10 milijuna eura. >Opširnije

WILLIAN ODLAZI IZ CHELSEAJA?

Nakon što se posljednjih dana pisalo o tome kako je Chelsea blizu dogovora o produljenju ugovora s Willianom, Guardian sada piše kako Chelsea očekuje da Willian u besplatnom transferu ode u Arsenal.

REAL KREĆE U ŠOPING

Real Madrid bi ipak ovog ljeta trebao ići u šoping, piše španjolski list AS.

Mediji su nakon izbijanja krize s koronavirusom pisali da će se Real ipak okrenuti svojim mladim igračima te da neće puno kupovati u ovom prijelaznom roku, no pad cijena igrača i solidna Realova financijska situacija ipak su promijenili planove na Santiago Bernabeuu. >Opširnije

GDJE ĆE MARCELO BROZOVIĆ?

Bira između dva velikana. >Opširnije

ADAM LALLANA ODLAZI IZ LIVERPOOLA 

Lallani je istekao ugovor s engleskim prvakom, a kako se nisu dogovorili o produžetku, veznjak je potpisao za Brighton koji je jedva ostao prvoligaš. >Opširnije

IVAN PERIŠIĆ JE RAZOČARAN BAYERNOM >Opširnije

UNITED JURI PO SANCHA

Prioritet Manchester Uniteda ovog prijelaznog roka je dovođenje jednog od najboljih mladih ofenzivaca svijeta, Jadona Sancha iz Uniteda.

Goal.com piše kako je United jurnuo po njega, ali da se još čeka slanje prve službene ponude. Dortmund ga navodno neće prodati za manje od 130 milijuna eura.

KAI HAVERTZ ŽELI U CHELSEA

Goal otkriva kako Kai Havertz, budući najskuplji njemački igrač, želi doći u Chelsea iz Bayer Leverkusena. Chelsea ga želi upariti sa sunarodnjakom Timom Wernerom kojeg su doveli iz Leipziga.

Bayer želi 80 milijuna eura za njega.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.