EUROPSKE LIGE

Tragičar finala EL-a vraća se u Juventus. Calciomercato: Klub ga se želi riješiti

Foto: Profimedia

AARON RAMSEY jedini je promašio jedanaesterac u sinoćnjem finalu Europa lige, čime je Eintracht Frankfurt osvojio trofej, dok su Glasgow Rangersi doživjeli poraz. Podsjetimo, regularni dio završio je rezultatom 1:1, dok u produžecima nije bilo golova.

Ramsey je u Rangerse došao u siječnju na posudbu iz Juventusa. Posudba vrijedi do 31. svibnja, nakon čega će se vratiti u torinski klub. Calciomercato piše kako će njegov povratak biti problem za Juventus, odnosno klupske financije s obzirom na to da Velšanin, prema tom talijanskom mediju, ima plaću od sedam milijuna eura po sezoni.

"Ramsey očito nije dio Juventusova projekta, zbog čega će tražiti novi način kako ga se potpuno riješiti jer mu ugovor istječe 2023. godine. U obzir dolaze prodaja za minimalnu naknadu ili čak prijevremeni raskid ugovora", piše Calciomercato.

Barišić je trebao pucati, ali ozlijedio se

Trener Rangersa Giovanni van Bronckhorst branio je Ramseyja nakon utakmice te poručio kako je preuzeo odgovornost nakon što je hrvatski reprezentativac Borna Barišić u 117. minuti napustio igru, a trebao je biti među izvođačima jedanaesteraca.

"Imali smo popis izvođača, no morali smo ga prilagoditi zbog promjena. Ramsey je naravno razočaran, ali preuzeo je odgovornost. Možeš promašiti ili zabiti. On je nažalost promašio", rekao je Van Bronckhorst.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.