Thomas Doll inzistira na Erminu Zecu

JE LI susret s Dinamom uistinu biti posljednji nastup Ermina Zeca u dresu Šibenika? Više se puta bosansko-hercegovački napadač opraštao od Šubićevca, a teško se uopće prisjetiti svih kombinacija koje su uključivale Hajduk i Dinamo. Hajduk i dalje koketira sa Šibenčanima, no na stolu predsjednika Gorana Pauka s puta iz inozemstva čeka ponuda turskog Genclerbirligija, teška prema nekim informacijama dva milijuna eura. Ermin Zec i dalje sanja Bundesligu, no problem je što konkretne ponude iz Njemačke - nema.

"Također, nijedan bundesligaš u ovom trenutku Zecu ne može dati plaću kao Genclerbirligi, klub nadaleko poznat kao najuredniji po isplatama igračima. S Genclerbirligijem pregovaramo već godinu dana u tišini. Ostanak Thomasa Dolla dovoljno govori o njihovim ambicijama, oni u sljedećoj sezoni žele iskorak kakav je napravio Bursaspor. A temelj Dollovih ambicija temelji se na Erminu Zecu, trener koji je vodio i našeg Olića u HSV-u inzistira na dovođenju napadača Šibenika."

"Bursaspor je označio i još dva hrvatska imena, ali Zec je prioritet. Na potezu je uprava Šibenika", govori Tomislav Nakić, zastupnik agencije Playmaker koja vodi pregovore između Turske i Hrvatske.

Hajduk će teško pustiti Buljata, a još teže Strinića

Druga dva lica koja je Doll označio kao izuzetno zanimljiva dio su Hajdukove zadnje linije. Novopečenim se reprezentativcima Ivanu Striniću i Juricu Buljatu nude dobri uvjeti, ali Hajduk ih nije spreman pustiti. Barem ne u paketu.

Oko 700 tisuća eura odštete nude za Buljata te 1,5 milijun za Strinića. Buljat bi za veću odštetu još i mogao otići, jer Hajduk na stoperskim pozicijama ima  alternativu, ali Strinića, jednog od najkonstantnijih igrača sezone za izmaku, ne mogu se odreći u predvečerje 100-godišnjice kluba koja traži povratak naslova prvaka na Poljud.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.