VATERPOLO

Težak poraz vaterpolista Mladosti u Ligi prvaka

Foto: Marin Tironi / Pixsell

MLADOST je u šestom kolu B skupine vaterpolske Lige prvaka u Budimpešti izgubila od aktualnog prvaka Europe Ferencvarosa 14:5 (5:1, 2:3, 4:0, 3:1). 

Mađarski sastav je već nakon prve četvrtine imao četiri gola prednosti (5:1), na početku druge dionice je bilo 6:1, a u trećoj četvrtini je Ferencvaros vodio i 11:4. Na koncu je domaćin slavio 14:5 upisavši i petu pobjedu uz jedan remi, dok je Mladost doživjela drugi poraz.

Ferencvaros je do pobjede predvodio Marton Gyorgy Vasmos s tri gola, dok je kod Mladosti tri gola zabio Josip Vrlić, a po jedan Miloš Ćuk i Cosmin Radu.

U derbiju kola Pro Recco, koji vodi Ratko Rudić, na gostovanju je pobijedio OSC s 14:10 uz pet golova Dušana Mandića, dok je kod domaćina najefikasniji bio Krisztian Manhercz s četiri gola.

U idućem kolu Mladost će 9. prosinca ugostiti Marseille.

Preostala dva hrvatska predstavnika u Ligi prvaka, dubrovački Jug AO i splitski Jadran, svoje oglede u skupini A odradili su u utorak. Jug AO je na bazenu u Gružu pobijedio Szolnok 14:11, dok je Jadran na Poljudu izgubio od imenjaka iz Herceg Novog 6:12.

U skupini A vodi Olympiakos sa 16 bodova, Jug AO je drugi s 15 bodova, dok je splitski Jadran sedmi s četiri boda.

REZULTATI:
Dinamo - Waspo 98 Hannover  10-11
OSC - Pro Recco             10-14 
Ferencvaros - MLADOST       14-5   
Kasnije: Marseille - Terrassa

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.