Švicarska legenda: Young Boys je klasa iznad Dinama

Foto: Getty Images / Guliver Image

DINAMO večeras od 21 sat igra kod Young Boysa u Bernu prvu utakmicu play-offa kvalifikacija za grupnu fazu Lige prvaka. Hrvatski prvak već je osigurao Europa ligu u slučaju eliminacije. S druge strane, Švicarci su u dobroj formi, slavili su u svih posljednjih pet susreta te u dobrom raspoloženju čekaju momčad Nenada Bjelice.

Puni su samopouzdanja, a legenda švicarskog nogometa, a sada kolumnist Blicka Kubilay Türkyilmaz tvrdi kako je Young Boys kvalitetniji od Dinama...

"YB ima više klase od Dinama", naslov je njegove kolumne, u kojoj piše da švicarski predstavnik ima bolje igrače od protivnika s Maksimira.

"Young Boys ima više kvalitete i klase od Dinama. Samo treba odigrati onako kako je to u posljednje vrijeme činio u prvenstvu. Tu su igrači poput Natija, Mbabua, Sanoga koji su jako dobri, dok Sulejmani i Hoarau posjeduju potrebno znanje i iskustvo za ovakve utakmice", napisao je Türkyilmaz.

No, ni tu se nije zaustavio, već se dotaknuo i Marija Gavranovića, reprezentativca Švicarske...

"Ako usporedimo Hoaraua, koji je igrao u PSG-u, i Gavranovića, shvatit ćemo da Young Boys ima boljeg napadača. Hoarau je jako opasan i veoma iskusan, dok je Gavranović na Svjetskom prvenstvu u Rusiji tek jednom startao u skupini za Švicarsku. Hoarau može odlučiti putnika u grupnu fazu Lige prvaka i veliki je igrač, a Mario to nije u stanju napraviti", zaključio je pomalo podcjenjivački kolumnist Blicka. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.