Sun: Sterling se ne vraća na Svjetsko prvenstvo dok mu obitelj nije sigurna

Foto: EPA

RAHEEM STERLING rekao je da će se na Svjetsko prvenstvo u Katar vratiti tek kada njegova obitelj bude na sigurnom, piše The Sun. Podsjetimo, Sterling nije bio u konkurenciji engleske reprezentacije za utakmicu osmine finala protiv Senegala (3:0) jer su naoružani pljačkaši upali u njegov dom u Londonu te se on odmah vratio u Englesku.

Sun piše kako su mu ukradeni satovi i nakit vrijedni 300 tisuća funti, s tim da je on četvrti opljačkani igrač Chelseaja u posljednjih nekoliko mjeseci. Prema informacijama policije, koje prenosi Sun, Sterlingova zaručnica Paige otkrila je pljačku u subotu navečer, odnosno dan prije utakmice Engleska - Senegal, koju je Engleska pobijedila i plasirala se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva, gdje će igrati protiv Francuske.

Kako navodi Sun, Sterling je poručio: "Nema šanse da idem bilo kamo ako nisam 100 posto siguran da je moja obitelj sigurna." Britanski medij piše kako se Sterlingov dom nalazi u bogatom dijelu grada, koji policija redovno obilazi, no zbog pljačke planira poboljšati sigurnosni sustav te angažirati zaštitare.

"Obiteljska situacija"

Engleski nogometni savez objavio je kako je "obiteljska situacija" razlog Sterlingova odlaska. Izbornik Gareth Southgate nakon pobjede nad Senegalom nije potvrdio razlog odlaska svog ofenzivnog igrača, ali je rekao:

"Najvažnije je da sada bude sa svojom obitelji. Podržavamo ga i dat ćemo mu vremena koliko god je potrebno. Ne želimo ga staviti pod pritisak. Ponekad nogomet nije najvažnija stvar, obitelj bi trebala biti na prvom mjestu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.