Sulejmani: Pred Kovačićem je velika karijera, ali mora puno raditi

AJAX je u Zagrebu osvojio tri boda koja su ih lansirala na drugo mjesto skupine Lige prvaka ispred Lyona koji također ima četiri boda. Nizozemci su, za razliku od Dinama, uspjeli zabiti prvi gol u elitnom natjecanju ove sezone. Kelavu su uspjeli svladati Boerrigter i Eriksen za 2:0, ali na travnjaku su veliku ulogu odigrali Miralem Sulejmani i Theo Janssen.

> "Dobar posao u Zagrebu: Ajax na Maksimiru prekinuo nekoliko ružnih serija"

> Jurčić o jalovosti i Pokrivaču: 20 milijuna će je riješiti. Nisam jukebox da ispunjavam želje publike

> Kelava: Zar bismo trebali tući Ajax 5:0 da ljudi budu zadovoljni?

> Kruno, stavi stopera!

> Video - Šuker: Ajax nas je nadigrao u svim segmentima

> Hrvatska bi "s Badeljem i Sammirom bila prvak Europe", ali Dinamu ne mogu donijeti bod u Ligi prvaka

Srpski reprezentativac jurio je po desnom krilu, ulazio u sredinu, prijetio udarcima iz daljine, a u 49. minuti prošao je trojicu Dinamovih igrača i lijepo asistirao Boerrigteru za početno vodstvo gostiju.

"Prvo poluvrijeme nam je bilo dosta teško kako smo i očekivali. Mislim da je bilo dosta prilika s jedne i druge strane. Napali smo Dinamo u drugom dijelu, zabili smo gol i morali su nas juriti. Igrali smo svoju pas-igru, zabili drugi gol i završili utakmicu. Poslije par utakmica u prvenstvu koje nismo dobili, ovo je dobro za naše samopouzdanje i dobra uvertira za derbi s Feyenoordom u nedjelju", rekao je Miralem Sulejmani.


"Dosta poznajem igrače Dinama i mislim da ima dosta talenata u ekipi. Napomenuo bih Kovačića pred kojim je velika karijera. Mislim da je savršen igrač, ali mora dosta raditi. Samo uz pravi trening može napraviti nešto veliko", dodao je srpski napadač.

Boerrigter: Lijep je osjećaj zabiti prvi gol u Ligi prvaka

Igračem utakmice proglašen je strijelac prvog pogotka Derk Boerrigter.

"Odlično se osjećam. Postigao sam svoj prvi gol u Ligi prvaka. Svi smo dobro odigrali, počeli smo čvrsto i zaslužili dobar rezultat. Imali smo mnogo dobrih prilika, a ja sam imao dvije jako lijepe. Ne znam zašto nismo uspjeli prije zabiti, moramo iskoristiti prilike", rekao je Boerrigter.

"Jako sam zadovoljan. Trebao sam zabiti onu veliku priliku, to su trenuci koji odlučuju utakmice. Borili smo se do zadnje minute i dobro je što je Eriksen zabio za 2:0. Još uvijek radimo pogreške, na trenutke smo davali Dinamu previše šansi, ali bez toga mislim da smo odradili dobar posao. Ako ćemo tako igrati protiv Feyenoorda u nedjelju, očekujem pobjedu", rekao je Janssen.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.