LIGA PRVAKA

Šuker za Marcu: Real? Ono što se činilo dalekim, sada je jako blizu

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

REAL MADRID nakon 2:1 poraza od Manchester Cityja u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka sada mora u Englesku gdje će pokušati spasiti europsku sezonu.

Davor Šuker i Peđa Mijatović dali su intervju za Marcu i rekli kako vjeruju da Real još uvijek može proći dalje u Ligi prvaka.

"Ovo je Liga prvaka, sreća je jako veliki faktor, često i odlučuje utakmice. Real ju je ranije imao, ali u prvoj utakmici ju nije imao. City se već neko vrijeme fokusira samo na Ligu prvaka i tu je u maloj prednosti", rekao je Šuker pa dodao kako misli da pobjeda protiv Barcelone u El Clasicu može pomoći Realu protiv Cityja: 

"Puno toga je bitno za jednu nogometnu utakmicu, a ova pobjeda je sigurno igrače Reala napunila samopouzdanjem. Moraju iskoristiti ono što su uspjeli u nedjelju i osvojiti La Ligu. Ono što se činilo dalekim, sada je jako blizu", zaključio je Šuker. 

Mijatović vjeruje u Real

Mijatović se složio sa Šukerom i ustvrdio kako je uvjeren da će Real slaviti u Engleskoj. 

"Pobjeda protiv Barcelone nakon nekoliko godina je donijela jako puno samopouzdanja momčadi. U La Ligi je sve u Realovim rukama. Nije bilo lako, ali u nedjelju su znali što moraju napraviti da pobjede Barcelonu", rekao je Mijatović pa dodao:

Dolaze teške utakmice, ali to su trenuci kad karakter i mentalitet ekipe kao što je ova Realova budu presudni. Nije lako pobijediti u gostima, ali zašto Real to ne bi učinio? Real još nije rekao sve što je imao za reći", zaključio je Mijatović. 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.