Subašić ne može braniti protiv Unireje pa neće ni protiv Šibenika

DANIJEL SUBAŠIĆ ne može braniti u prvoj utakmici pretkola Europske lige protiv Unireje. Standardni vratar Hajduka u dvije utakmice protiv Dinama iz Bukurešta skupio je dva žuta kartona - prvi zbog penala, drugi zbog odugovlačenja.

Na vratima će se stoga najvjerojatnije naći mladi Božidar Radošević, koji bi zbog toga mogao dobiti priliku već sutra protiv Šibenika. Treba mu zagrijavanje, priznaje Stanko Poklepović. "Razmišljamo što ćemo s vratarom. S obzirom da Subašić neće moći braniti protiv Rumunja, moramo dati šansu i onome koji će ga morati mijenjati", kazao je Špaco na jutrošnjoj pressici na Poljudu.

Ostatak druženja s novinarima bio je uglavnom posvećen idućem Hajdukovom protivniku. U nedjelju u 20 sati (bez televizijskog prijenosa) na Poljudu se igra dalmatinski derbi. Šibenik, doduše, dolazi znatno oslabljen s obzirom na prethodnu sezonu, ali ipak je to ekipa koja zaslužuje respekt, upozorava trener Hajduka.

"To je ekipa za pravu prvenstvenu utakmicu, zaslužuju našu pažnju. Šibenik je protiv Hajduka uvijek bio posebno motiviran, oni su naši veliki rivali. Nadam se da ćemo imati dovoljno snage da nastavimo prema našem cilju - naslovu prvaka", kaže Špaco.

Iako je ritam u kojem su Hajdukovci igrali zadnjih dana bio vrlo naporan, većih problema s ozljedama zasad nema (ako izuzmemo nesretni lom noge Marijana Buljata). Sezona je krenula relativno nedavno i još ima dovoljno svježine, trenirao je čak i Brkljača koji je osjetio manje zatezanje. U momčad se polako vraća i Duje Čop, iako on protiv Šibenika još neće dobiti šansu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.