Osijek dobio službene ponude za trojicu igrača. Jedna je odmah odbijena

Foto: Davor Javorovic/Pixsell

OSIJEK je dobio ponude za čak trojicu svojih igrača. Radi se o mladom stoperu Adrianu Leonu Barišiću za kojeg je stigla ponuda iz MLS-a koja je odbijena, o iskusnom Danijelu Lončaru za kojeg je stigla zadovoljavajuća ponuda neimenovanog kluba i vrataru Ivici Ivušiću. 

"Nije čest slučaj da je toliko zanimanja za stopere, ali to je valjda refleksija za koju je zaslužan Joško Gvardiol i njegove odlične igre na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Ponude ili ozbiljan interes postoje za sve naše centralne braniče. Najzanimljivija je ona za Danijela Lončara koju bismo bili spremni prihvatiti. Zanimanje postoji za Škorića, Žapera i Čeberka. Naravno, nećemo ih sve pustiti, ali jedan od njih bi mogao otići", rekao je Kulešević za Glas Slavonije pa dodao o Ivušiću:

"Inicijalna ponuda koja je stigla za našeg reprezentativca ne zadovoljava naše financijske želje, ali nismo je posve odbacili, već pregovaramo, a rasplet bi trebao biti poznat sljedećih dana. Već prije sam istaknuo kako imamo određene planove kada su u pitanju izlazni transferi, ali to ne znači kako ćemo igrače puštati ispod cijene ili kako će doći do bilo kakve rasprodaje."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.