Srbin iz legendarnog finala prozvao najvećeg olimpijca ikad: "Sad si se sjetio..."

Screenshot (Youtube)

MILORAD ČAVIĆ, najbolji plivač u povijesti Srbije, bocnuo je Michaela Phelpsa devet godina nakon epskog okršaja s Olimpijskih igara iz Pekinga.
 
Tada je Phelps u utrci na 100 metara leptir lovio sedmo olimpijsko zlato na jednim Igrama čime bi izjednačio rekord Michaela Spitza. Do zlata je stigao iako je Čavić zapravo bio taj koji je pobijedio. 
 
Naime, cijeli svijet je vidio pobjedu srpskog plivača koji je prvi stigao do cilja, ali je ostao bez zlata jer za razliku od Phelpsa "nije dovoljno jako dotakao cilj".
 

 
Nakon što je Phelps izjavio da se nikad nije natjecao u "čistoj utrci", odnosno da se borio protiv plivača koji su se natjecali dopingirani, oglasio se Čavić.
 
"Zašto sada tražiš promjene kada si se povukao? Zašto nisi ranije podržao ideju o sportskoj biološkoj putovnici? Ne želim reći da si ti koristio doping, postizao si sjajne rezultate, ali tvoja brzina oporavka je bila jednaka znanstvenoj fantastici. Volio bih kada bismo to mogli bolje razumjeti", napisao je srpski plivač na Twitteru, a zatim i poslao znakovitu poruku Amerikancu: "Nikad nije kasno..."
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.