SRBIJA U ŠOKU "I to se dogodilo, Hrvati prekinuli prokletstvo"

Screenshot (B92, Kurir, Blic)

HRVATSKA je u pravoj drami s 12:11 pobijedila Srbiju i izborila finale Svjetskog prvenstva u vaterpolu protiv domaćina Mađarske.
 
U Srbiji su ostali u šoku nakon poraza njihove najdominantnije reprezentacije. Srbi su osvojili zlato na posljednjih devet natjecanja u ovom sportu, a posljednji put od Hrvatske izgubili su još prije sedam godina.
 
"Hrvati su prestrašeni dočekali polufinale, iako su neki u euforiji tvrdili da imaju tajni plan. Na kraju su slavili u borbi živaca i slavili protiv Srbije poslije sedam godina. Andrija Prlainović, strijelac šest golova za Srbiju, nije imao pravu podršku", piše Telegraf uz naslov da su Hrvati prekinuli prokletstvo i slavili poslije drame.
 
"Delfini predali tron", naslov je Blica koji igru Srbije naziva solidnom, ali nedovoljnom za pobjedu protiv raspoložene Hrvatske.
 
"I to se jednom moralo dogoditi... U posljednjim dvama finalima bili smo bolji od njih, ali sada kao da lopta nije htjela u gol", piše Blic.
 
 
 
B92 utakmicu opisuje kao fantastičnu, a pobjedu Hrvatske naziva zasluženom.
 
"I to se dogodilo... Hrvatska je ostavila Srbiju bez zlata. U finalu prije finala viđena je velika borba, Srbija je stalno vodila, a izabranici Ivica Tucka non-stop disali za vrat našim vaterpolistima. Andrija Prlainović je zabio šest od 11 golova Srbije, ali je promašio posljednji šut", stoji u tekstu na B92.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.