Snoop Dogg će nositi baklju na otvaranju Olimpijskih igara

Foto: Profimedia

AMERIČKI reper, glumac i glazbeni producent Snoop Dogg bit će među nositeljima olimpijske baklje u petak, posljednjeg dana štafete prije večernje ceremonije otvaranja Olimpijskih igara u Parizu. Pridružit će mu se francuska glumica Laetitia Casta, francuski reper MC Solaar, kao i umirovljeni ukrajinski skakač s motkom Sergej Bubka.

Snoop Dogg će biti među posljednjim nositeljima olimpijske baklje, a nosit će je ulicama Saint-Denisa, etnički raznolikog sjevernog pariškog predgrađa u kojem se nalaze Olimpijski stadion i Centar za vodene sportove. Olimpijska baklja je dva mjeseca putovala kroz Francusku, a u petak ujutro proći će i kroz Olimpijsko selo koje se nalazi između Saint-Denisa i susjednog Saint-Ouena.

Snoop Dogg će komentirati Olimpijske igre na američkoj televiziji

"Slavimo, učinimo ove igre nezaboravnim, pustimo najboljima da zlato zasja", izjavio je 52-godišnji umjetnik kojeg je američki kanal NBC angažirao kao jednog od komentatora Olimpijskih igara u Parizu. "Odrastao sam gledajući Olimpijske igre i jako sam uzbuđen što vidim kako ovi nevjerojatni sportaši izvode najbolje što mogu u Parizu", rekao je reper u priopćenju za NBC.

Njegove društvene mreže pokazuju da je posebno veliki obožavatelj košarke i američkog nogometa. "Imat ćemo neke lude događaje i, naravno, unijet ću taj Snoop stil u kombinaciju: bit će to najepskije igre", rekao je za web stranicu NBC-ja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.