Službeno: Milan Jovanović potpisao trogodišnji ugovor s Liverpoolom, Benitez izvisio

NAKON niza mjeseci u kojima se naveliko spominjao njegov prelazak na Anfield, priča o transferu Milana Jovanovića iz Standarda u Liverpool dobila je i službenu potvrdu.

Daleko najbolji srpski reprezentativac sa Svjetskog prvenstva kao slobodan igrač potpisao je trogodišnji ugovor s Redsima nakon što mu je istekla obveza s prošlogodišnjim belgijskim prvakom i sudionikom Lige prvaka.

Benitez ga htio odvući u Inter


Razlog zbog kojeg se nešto odužila i službena objava Lanetova transfera u Liverpool je, prema pisanju Goal.com, uplitanje Rafe Beniteza i Intera u cijeli posao. Španjolac je još u siječnju potpisao predugovor s Jovanovićem, koji je sada, kao strateg Nerazzurra, pokušao raskinuti nagovarajući Jovanovića da se priključi europskom prvaku. Ipak, nije uspio i nogometaš godine u Belgiji 2008. karijeru će nastaviti u Engleskoj.

"Čast mi je što sam potpisao za jedan od najvećih svjetskih klubova. Jedva čekam upoznati svoje nove suigrače i menadžera Hodgsona i nadam se da ćemo uspješno surađivati", izjavio je nakon potpisivanja ugovora ushićeni Jovanović.

Prije Standarda, 29-godišnji Jovanović je igrao za Vojvodinu, Šahtar i moskovski Lokomotiv, a za reprezentaciju Srbije u 29 utakmica zabio je deset golova, uključujući i jedini protiv Njemačke na SP-a u Južnoj Africi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.