Slovenac Čeh potpisao dvogodišnji ugovor s Rijekom

NASTJA ČEH novo je pojačanje Rijeke. 31-godišnji Slovenac potpisao je s riječkim klubom dvogodišnji ugovor po modelu "jedna plus jedna godina".

"Ovo je veliki izazov u mojoj karijeri, želim pokazati da još mogu puno napraviti. Dat ću sve od sebe na svakom treningu i utakmici kako bih se nametnuo i izborio mjesto u momčadi. Uvjeren sam u svoje kvalitete, fizički sam spreman, trebam još samo upoznati suigrače i uklopiti se ostalom 10-oricom na terenu", rekao je Slovenac Čeh.

Ovaj veznjak je karijeru počeo u rodnoj Sloveniji, a 2001. godine je otišao u Club Brugge gdje je u četiri godine odigrao 101 utakmicu i zabio 24 pogotka. Zatim je dvije godine proveo u Austriji Beč, da bi nakon toga prešao u ruski Khimki. Kratkotrajnu epizodu ove godine imao je u grčkom Panserraikosu da bi se na kraju skrasio na Kantridi.

Za reprezentaciju Slovenije je odigrao 46 utakmica, zabio šest golova, a nastupio je i u dvije utakmice na Svjetskom prvenstvu 2002.

"Ne bih htio previše pričati o reprezentaciji jer želim ovdje igrati i pokazati svima da Rijeka nije pogriješila kad me dovela. Uvijek sam spreman preuzeti odgovornost."

Slovenac je bio u nedjelju na Kantridi i gledao svoji novi klub koji je s 2:0 porazio Hajduk.

"Oduševilo me sve što se događalo i prije utakmice, navijanje i podrška igračima koji su ostavili srce na terenu. Takvim pristupom Rijeka može doći do velikih rezultata", zaključio je Čeh.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.