SLAVNI TRENER NEMA DVOJBI "Real je u krizi, ali će izbaciti PSG"

Foto: Getty Images / Guliver Image

BLIŽI se početak nokaut faze Lige prvaka, a najzanimljiviji dvoboj bit će onaj između aktualnog europskog prvaka Real Madrida, koji je u velikoj krizi, i fantastičnog PSG-a. Luka Modrić, Mateo Kovačić i društvo imaju čak 19 bodova manje od Barcelone u Primeri, šokantno su ispali od Leganésa u Kupu Kralja, pa im je preostala samo Liga prvaka.
 
Iako mnogi tvrde kako će PSG pobijediti i eliminirati momčad Zinedinea Zidanea, s tim se ne slaže trener Bayerna Jupp Heynckes, koji smatra da će španjolski velikan reagirati i plasirati se u četvrtfinale.
 
"Trenutno su u krizi u ligi, što je za mene sasvim normalno jer su nedavno osvojili dvije Lige prvaka i španjolsku ligu. Vidljiv je gubitak motivacije, ali ih je puno koštao i odlazak igrača poput Morate, Pepea i Jamesa Rodrigueza. Međutim, unatoč tome svemu, nikada ih ne možete otpisati, pogotovo ne u Ligi prvaka. Puno su iskusniji od Parižana i mislim da će proći dalje. PSG ima male šanse", smatra Heynckes.
On je vodio Real u sezoni 1997./98. i osvojio Ligu prvaka i španjolski superkup. Također, iskusni 72-godišnji strateg otkrio je Bayernove ambicije u nastavku sezone. Bavarci su lideri u Njemačkoj s čak 18 bodova više od Bayer Leverkusena, dok će u Ligi prvaka igrati protiv Bešiktaša. 
 
"Cilj nam je osvojiti Bundesligu, a u njemačkom kupu i Ligi prvaka otići što dalje. U Ligi prvaka je danas jako teško jer mnoge momčadi troše puno novca i žele osvojiti natjecanje. Za bundesligaške klubove će europski uspjesi u budućnosti zbog toga biti još teži."
Heynckes vjeruje kako klubovi iz Premier lige predstavljaju najveću opasnost u Ligi prvaka...
 
"Sve se u nogometu ponavlja ciklički. Sada je Real glavni u Europi, a kasnije će to biti klubovi iz Premier lige. Puno su uložili i sada to moraju pokazati u nokaut fazi tog elitnog natjecanja", zaključio je.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.