Esport

Sjajne vijesti za igrače PlayStationa 4. Dobit će ono što su oduvijek željeli

Screenshot: YouTube

PS4 Tournaments: Challenger Series nova je serija tjednih turnira koje organizira PlayStation za sve igrače njihove četvorke. Sve što vam treba za natjecanje je PlayStation 4, internetska veza, PS Plus pretplata te igra u kojoj se želite natjecati, a možete osvojiti i do tisuću dolara, odnosno više od 6600 kuna.

>Messi pomoću jednog trika ima bolje ocjene od Ronalda u novom PES-u

>Ovo je Kyle. Ima 16 godina i zaradio je milijune na Fortniteu

Nikad nije bilo jednostavnije sudjelovati na esport turnirima na konzoli PlayStation 4. Sony je preuzeo stvari u svoje ruke i najavio svojim igračima PS4 Tournaments: Challenger Series, za, kako navode, sve igrače bez obzira na njihovu vještinu. Prva igra u kojoj će se igrači imati priliku natjecati je Mortal Kombat 11, i to već 6. kolovoza. Turniri su podijeljeni i prema regijama te je Europa zasebna regija u koju spadaju i svi igrači s prostora Hrvatske.

Turniri će se sastojati od tri runde i svi igrači kreću od prve runde. Pravila za prolazak ovisit će od igre do igre, dok će u Mortal Kombatu 11 to biti pobjeda u tri od četiri meča za ulazak u drugu fazu. Nagrade će biti od dinamičkih tema za PS4, preko virtualne valute, sve do novčanih nagrada za tri najbolja igrača. Prvo mjesto za MK 11 nosi tisuću dolara, drugo 700 i treće 500. Više nego pristojne nagrade za natjecanje od kuće.

U ovakvom sustavu PS4 igrači se više ne trebaju registrirati na razne platforme kako bi mogli sudjelovati na turnirima, a sve potrebno već uglavnom imaju kod kuće, čime je uvelike pojednostavljeno sudjelovanje na turnirima. Nakon Mortal Kombata 11 igrači će se imati priliku natjecati u Warfaceu, Battlefieldu V te FIFA-i 20 koja izlazi 27. rujna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.