Šiljo gasi Hajdukovu golmansku krizu: Moj novi početak protiv Rijeke

Davor Javorovic/PIXSELL

HAJDUK je u novu sezonu krenuo bez prva dva golmana iz prethodne sezone. Karlo Letica i Dante Stipica već od ljeta nisu bili u redovima Bilih pa je klub intervenirao i doveo Josipa Posavca i Tomislava Duku.

I tu su krenuli pehovi - Duke nema već tri mjeseca zbog teške ozljede, Posavec, nominalna jedinica, također muku muči s ozljedama pa ga neće biti u derbiju s Rijekom (nedjelja, 15 sati, Poljud).

Na gol će stati 202 cm visoki Goran Blažević, njemu su 32 godine i već je standardno branio za Hajduk u sezoni 2012./2013. Nakon toga je otišao u Levski iz Sofije, bilo ga je u moskovskom Torpedu i Slaven Belupu, da bi se ove jeseni vratio u Hajduk. 

Za popularnog Šilju ovo je novi početak.

"Dugo nisam branio, istekla mi je obaveza u Slaven Belupu i čekao sam da se nešto desi. Neka ponuda. Jesam, imao sam neke pritajene signale iz Hajduka, još u zimu, kao da su znali već što će se dogoditi sa svim tim vratarima", rekao je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju pa nastavio:

"S Rijekom mi je bila mislim posljednja utakmica što sam branio za Hajduk, a branio sam tada u proljeće 2013. i u finalu Kupa protiv Lokomotive, prvu na Poljudu, uzvrat je branio Lovre Kalinić. Tu je bio kraj s Hajdukom."

Ne misli da ga je Hajduk doveo za rezervu.

"Ne bih tako rekao, tu sam da podignem konkurenciju, a veseli me što svojim prisustvom mogu pomoći Posavecu kojeg smatram izuzetno darovitim vratarom. Konkurencija jača. Ima 21 godinu, mlad je, veliki potencijal. Jedan drugoga guramo, a tu je još i Ljubić. Ja moram biti spreman uskočiti. Evo me."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.