Sigurdsson zbog ozljede napravio promjenu u reprezentaciji. Evo kad će objaviti popis

Foto: Antonio Mrkoci

IZBORNIK hrvatske rukometne reprezentacije Dagur Sigurdsson bio je primoran napraviti jednu promjenu među reprezentativcima koji se pripremaju za ovotjedne kvalifikacije za Olimpijske igre. Zbog ozljede oka otpao je vratar Filip Ivić, a zamijenit će ga Kristian Pilipović, koji brani za švicarski Kadetten Schaffhausen.

Ivić je većim dijelom nedavno završenog Europskog prvenstva imao ulogu trećeg vratara pa se očekuje da će isto vrijediti i za Pilipovića, dok bi prva dva golmana trebali biti Dominik Kuzmanović iz Nexea i Matej Mandić iz Zagreba. Hrvatski rukometni savez priopćio je i da će Sigurdsson konačan popis putnika za Hannover objaviti nakon večerašnjeg treninga koji počinje u 17 sati.

Očekuje se da će Sigurdsson u Njemačku voditi 20 igrača, od kojih na svakoj utakmici može nastupiti njih 16. Hrvatska kvalifikacije otvara dvobojom s Austrijom u četvrtak, dva dana kasnije igrat će protiv domaćina, a u nedjelju joj je protivnik Alžir. Najbolje dvije reprezentacije izborit će plasman u Pariz. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.