Sertić: Stao bih i na gol samo da budem na travnjaku

NAKON treninga u subotu nogometaš Bordeauxa Gregory Sertic dao je kraći intervju za internetske stranice francuskog prvaka.

Zadnju utakmicu u Le Championnatu odigrao je petog prosinca protiv PSG-a. Na svom su stadionu “žirondinci” slavili 1:0, a Sertic je proglašen igračem utakmice.

"Dirnulo me što ste me vi, na službenoj internetskoj stranici kluba, proglasili igračem utakmice. Individualno me takve stvari uvijek usrećuju. Bitnije je, međutim, da kolektivno zadržimo dobru formu. Ono najvažnije i dalje je pred nama. Želim se čim prije ustaliti u momčadi i doprinositi momčadi pobjedama", rekao je 20-godišnji vezni nogometaš, potencijalni hrvatski reprezentativac.

U prosincu je Bordeaux nanizao šest pobjeda: pet u prvenstvu i jednu u Ligi prvaka.

"Krasna serija, ali ne treba je tretirati završenom. Moramo je nastaviti, moramo pokušati povećati našu prednost u odnosu na pratitelje, posebno na Marseille."

Na opasku novinara o njegovoj svestranosti koju je pokazao u dvjema posljednjim utakmicama (PSG i Maccabi Haifa), Sertic je kazao:

"To je dobro. Mogu igrati na desnoj strani, mogu i na lijevoj. Ne predstavlja mi to bilo kakve probleme. Trener zna da može računati sa mnom na bilo kojoj poziciji u veznom redu. Meni je jedino bitno da sam na travnjaku. Da treba, stao bih i na gol"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.