Šarapova: Bilo mi je čudno ponovno igrati

RUSKA 22-godišnja tenisačica Marija Šarapova, nekad najbolja igračica WTA ljestvice, odigrala je na WTA turniru u Varšavi svoj prvi meč nakon devet mjeseci pauze radi ozljede desnog ramena.

I okončala je dvoboj prvog kola uspješno, pobjedom nad Talijankom Tathianom Garbin 6:1, 6:7 (6), 6:3.

"Kada toliko dugo ne igrate na turnirima, malo ispadnete iz štosa", rekla je Šarapova, danas 126. tenisačica svijeta, koja je svoj posljednji meč u pojedinačnoj konkurenciji odigrala 30. srpnja prošle godine u Montrealu.

"Tako sam dugo bila odsutna. Kao što sam rekla već puno puta, treninzi i nastupi na turnirima posve su različita stvar. Ono što meni je meni potrebno je odigrati puno mečeva. Odigrala sam već milijun mečeva u karijeri i odigrat ću ih još milijun i mislim da je sada najvažnije da vratim osjećaj natrag, pogotovo osjećaj kako završiti već dobiven meč", dodala je Ruskinja koja je protiv Garbin imala dobiven set (6-1), te vodstva 4:0 i 5:3 uz servis u drugom setu.

"Bila sam malo nervozna u drugom setu, ali imala sam veliku želju da dođem do pobjede. Na trenutke sam sama sebi govorila da moram usporiti i biti strpljivija. Svaki sljedeći meč bit će mi veliki test", zaključila je Šarapova.

M.Š./Totalsport
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.