Royal Never Give Up izbacio Fnatic s World Championshipa

Foto: Riot Games/LoLesports Flickr

Kineska ekipa Royal Never Give Up osigurala si je mjesto među najbolje četiri ekipe svijeta nakon što su pred domaćom publikom rezultatom 3:1 porazili posljednji europski tim na prvenstvu Fnatic. Royal Never Give Up se u polufinalu pridružio Samsung Galaxyu i SK Telecom T1, koji su svoje mjesto osigurali u prethodnim danima. 

>>MISFITS POŠTENO NAMUČIO SKT T1 Prvak svijeta se jedva spasio od europskog iznenađenja
 
Prije početka meča bilo je jasno da će glavnu riječ voditi Jian "Uzi" Zi-Hao i Martin "Rekkles" Larsson, ponajbolji carry igrači na svijetu. Tako je i bilo. 
 
Fnatic je dobro otvarao mečeve, ali nisu znali zadržati. Mads "Broxah" Brock-Pedersen je u džungli radio odličan posao te u tri od četiri meča nalazio prvi kill. Ipak, mečevi su uglavnom bili izjednačeni, a dvije ekipe su nonstop pokušavale nadigrati jedna drugu. Vidjeli smo krađe Barona, odlične poteze, čak i situacije u kojima je Nexus jedva preživio. 
 

 
Ono što je na kraju prevagnulo na stranu kineske ekipe su borbe, u kojima Fnatic nije djelovao ravnopravno. Royal Never Give Up se bolje pozicirao i pronalazio prave mete zbog čega su na kraju pobjeđivali u svim relevantnim i važnim borbama. 
 
Royal Never Give Up će u polufinalu igrati protiv SK Telecom T1, a Samsung Galaxy će svog protivnika saznati sutra, kada dobijemo pobjednika meča između kineske ekipe Team WE i američkog Cloud9.
 

>>> Esport je jedan od najvećih globalnih fenomena današnjice. Nema relevantnog medija na svijetu koji ne izvještavaju o najvažnijim događanjima u esport industriji, a neke od najvećih globalnih kompanija ulažu stotine milijuna dolara kako bi na vrijeme ugrabile dio ovog brzorastućeg tržišta. Na Index Sportu pratite najnovije vijesti iz esporta, intervjue s najboljim profesionalnim gejmerima i uživajte u video klipovima i mečevima.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.