Ronaldo komentarom Mbappeu srušio rekord lajkova na Instagramu

Mbappe (12) prije 13 godina na probi u Realu. Foto: Profimedia, Screenshot: Instagram

KYLIAN MBAPPE napokon je prešao u Real. Transfer koji se najavljivao i čekao dvije godine realiziran je, a tako je ostvarena i želja koju je 25-godišnjak imao otkako je kao dječak bio na probi u Realu. Mbappe je jedan od najvećih transfera u povijesti obilježio na Instagramu.

Uz fotografiju sebe kao 12-godišnjaka u Realovoj trenirci napisao je koliko je ponosan i sretan što je napokon igrač Reala i kako se raduje izazovima koji su tamo pred njim. Njegov post dobio je preko 23 milijuna lajkova i oko 770 tisuća komentara. Među njima je jedan povijestan. Brojni velikani tamo su Mbappeu poželjeli sve najbolje i čestitali mu na transferu u Real. No daleko više pažnje od komentara Sergija Ramosa ili Davida Beckhama privukao je onaj Cristiana Ronalda. 

Mbappe se pohvalio povijesnim transferom, ali Ronaldo mu je ukrao šou

On je komentarom "Moj red je da gledam. Uzbuđen sam što ću vidjeti kako ćeš zapaliti Bernabeu. Hala Madrid." U trenutku pisanja ovog teksta taj Ronaldov komentar ima preko 5.1 milijuna lajkova, što je novi rekord Instagrama. Otkako je prije 14 godina pokrenuta popularna društvena mreža, nijedan komentar ili odgovor na post nije imao ovoliko lajkova. Ronaldo je debelo nadmašio dosadašnjeg rekordera Reeda Harringtona, koji je prvo mjesto držao s 3.7 milijuna lajkova na svoj komentar. 

Inače, zanimljivo u kontekstu najvećeg rivala novog rekordera, Lionel Messi drži rekord po broju lajkova na objavu ili status. Nakon što je 2022. objavio fotografije sebe s trofejom prvaka svijeta, dobio je 75.5 milijuna lajkova. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.