Ronaldo je i 2005. godine uhićen zbog optužbi za silovanje

Foto: Homem De Gouveia

CRISTIANO RONALDO u velikim je problemima. Policija je u Las Vegasu otvorila slučaj optužbe za silovanje iz 2009. godine. Tada je Kathryn Mayorga optužila Ronalda da ju je brutalno silovao u svom apartmanu u hotelu u Las Vegasu, gdje je Mayorga radila kao hostesa. 

"Čvrsto poričem optužbe koje se objavljuju protiv mene. Silovanje je odvratan zločin koji je protivi svemu što sam ja i u što vjerujem. Odbijam hraniti medijski spektakl stvoren od ljudi koji se žele promovirati na moj račun. Moja čista savjest će mi omogućiti da čekam s mirom rezultate svih istraga", napisao je Ronaldo na Facebooku nakon što je priča procurila u javnost.

Sada britanski mediji podsjećaju da je Portugalac i 2005. godine bio pod istim optužbama. Tada je kao 20-godišnjak uhićen i ispitan jer ga je jedna djevojka iz Francuske optužila za silovanje u hotelu u središtu Londona.

Sedam tjedana kasnije sud je odlučio da nema dovoljno dokaza za podizanje optužnice. Još je jedna žena tvrdila da je Portugalac seksualno napastovao nju i njezinu rođakinju te iste noći, no kasnije je povukla optužbu.

Mayorgin odvjetnik Leslie Stovall medijima je rekao da poziva i sve ostale eventualne Ronaldove žrtve da mu se jave.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz optužbe za silovanja instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag afera Ronaldo.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.