Romano je uz vijest o Modriću napisao "Here we go". Zna se što to znači

Foto: Profimedia

"LUKA MODRIĆ ostaje u Realu i idućeg tjedna potpisuje novi ugovor. Idemo, potvrđeno." Objavio je Fabrizio Romano. Kada najpouzdaniji izvor s tržišta nogometaša u vijest napiše "Here we go", zna se što to znači. Da je posao o kojem piše okončan i definitivan. Romano dodaje: "Zadnji Modrićev sastanak s Perezom bit će točno kao što se očekuje: potpisat će ugovor, slikati se i objaviti to." Guru transfera zaključuje: "Modrića nije briga za novcem. Zbog Reala je odbio dvije velike ponude."

Legenda Reala je tijekom upravo završene sezone bio većinom rezerva (pa tako i u finalu Lige prvaka, u kojem je dobio pet minuta) ali sa značajnim doprinosom, kako kao starter tako i ulascima s klupe, u Realovom pohodu do osvajanja La Lige te do finala Lige prvaka. Iako je bio u prvoj postavi na samo 23 utakmice, uspio je zabiti 2 gola i asistirati za njih 8.  

Modriću je ostalo još 28 dana ugovora

Ima još samo 28 dana ugovora s Realom, a klub mu još nije ponudio produljenje. Istovremeno ga klubovi iz Amerike i Arabije mame raskošnim ponudama. Modrić je odlučio gdje želi nastaviti karijeru. Naime, usprkos tome što će početkom iduće sezone napuniti 39 godina, umirovljenje mu ne pada na pamet. On želi samo Real. Toliko je posvećen klubu da prihvaća i dalje biti rezerva te pristaje na upola manju plaću od trenutne, koja mu je 21.8 milijuna eura bruto na godinu. Toliko je sretan u klubu i Madridu. Sada sve ovisi o Realu.

Modrić je u Madridu osvojio sve. Između ostalog, šest europskih, četiri španjolske titule i dva Kupa kralja te Zlatnu loptu. Odigrao je 532 utakmice, postigao 39 i namjestio 86 golova. Obožavaju ga suigrači i navijači, a posljednjih godina je zbog poodmakle dobi produljivao ugovore samo za jednu sezonu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.