Roma posudila mlađeg brata Burdissa

GUILLERMO BURDISSO, mlađi brat poznatijega argentinskog obrambenog nogometaša Nicolasa, potpisao je jednogodišnji posudbeni ugovor za Romu.

Roma je mladog stopera, koji igra na istoj poziciji kao i njegov brat, argentinski reprezentativac sa Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi, posudila uz naknadu od 500.000 eura iz argentinskog Rosario Centrala, slavne momčadi koja je ispala iz prve argentinske lige.

Roma je također dobila pravo prvokupa. Opciju će ubrzo nakon isteka posudbe, kao i tijekom cijelog njezina trajanja, Rimljani moći aktivirati budu li voljni uplatiti 4,7 milijuna eura odštete.

Roma je pobijedila u konkurenciji više klubova koji su pokušali u svoje redove dovesti odnedavno argentinskog reprezentativca.

Mogao bi sljedeće sezone Guillermo zaigrati u srcu obrane rimskog kluba zajedno sa starijim bratom, koji je jednogodišnju posudbu na Olimpicu odradio prošle sezone. Nicolasova budućnost zasad je i dalje nepoznata: o njemu i dalje pregovaraju Inter, koji ga i dalje drži pod ugovorom, Napoli i Roma.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.