premiership

Rodgers iz momčadi izbacio ključne igrače i izgubio važnu utakmicu: Razočarali su me

Foto: EPA-EFE

LEICESTER je u 31. kolu Premiershipa izgubio u gostima od West Hama 3:2 i tako si zakomplicirao plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Brendan Rodgers na put u London nije poveo Jamesa Maddisona, Hamzu Chodhuryja i Ayozea Pereza, redom važne igrače, jer je trojac prekršio klupski pravilnik.

Kako je objavio Daily Mail, igrači su u vrijeme pandemije bili na jednoj privatnoj zabavi i tako riskirali zarazu koronavirusom. Rodgers im je dopustio treninge s prvom momčadi, ali ih nije želio voditi na važnu utakmicu s West Hamom.

"Na osobnom nivou su me jako razočarali. To je više od nogometa. Moraš respektirati ono kroz što ljudi prolaze u ovim vremenima i moramo im biti primjer. Mogao sam ih povesti na utakmicu, ali to bi se kosilo s vrijednostima koje gajimo u ovom klubu. Svjestan sam da tajming za takvu kaznu možda nije bio najbolji, ali osjetio sam da je to najbolji potez", rekao je Rodgers nakon utakmice.

Leicester je ovim porazom dopustio West Hamu da mu se približi na samo bod zaostatka, a petoplasirani Chelsea sad je na samo dva boda od Rodgersove momčadi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.