hnl europa

Rijeka i Gzira se šale na račun Hajdukovog debakla

Foto: Nel Pavletić/PIXSELL

RIJEKA je s ukupnih 3:0 prošla maltešku Gziru United u drugom pretkolu Konferencijske lige, a nakon uzvratne utakmice na Twitteru zajedno su se sprdali na račun Hajduka.

"Žao nam je Gzira, ali ovdje nema vanzemaljaca", napisala je Rijeka na svom službenom profilu nakon što je u revanšu na Rujevici pobijedila 1:0.

Gzira joj je odgovorila: "Vanzemaljci su preselili u Kazahstan, možda ćete ih vidjeti idući put."

Podsjećamo, prije dvije godine je Gzira izvela senzaciju kada je u prvom pretkolu Europa lige izbacila Hajduk iako je to poluprofesionalni klub s Malte, kod kojeg su k tome Hajdukovi profesionalci u prvoj utakmici pobijedili 2:0.

Kada je još Hajduk rano poveo na uzvratu na Poljudu, očekivalo se da će natrpati "ribare s Malte". Međutim, oni su šokantno preokrenuli na 3:1 za najsramotniji europski debakl Hajduka u povijesti. Zato je do tada hvaljeni trener Siniša Oreščanin dobio otkaz.

Prije te utakmice su neke kladionice isticale da je za prolazak Gzire manja šansa nego za to da će se tu večer u Split spustiti vanzemaljci. Gzira je dvije godine kasnije, prije utakmice s Rijekom komentirala te napise.

"Veselimo se povratku u predivnu Hrvatsku. Zadnji put u Splitu su se ukazali vanzemaljci", napisali su ispod Rijekine objave na Facebooku i oduševili komentarom.

Sada su u priču ubacili i vanzemaljce iz Kazahstana zato što je par sati ranije Hajduk podsjetio na Gziru novim europskim debaklom, sramotnom igrom i ispadanjem kod kazahstanskog Tobola.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.