Riječanin tragičar Srbije. Pogledajte što mu se dogodilo u odlučujućem trenutku

Foto: SK

VATERPOLISTI Mađarske prvi su polufinalisti ovogodišnjeg Europskog prvenstva koje se održava u Zagrebu. Oni su u četvrtfinalu nakon raspucavanja peteraca svladali Srbiju s 15:14.

Nakon četiri četvrtine završilo je 10:10, ni jedna reprezentacija ni u jednom trenutku nije imala dva gola prednosti. U završnici su oba sastava mogla do pobjede, no golova u zadnjoj minuti nije bilo.

Nakon izjednačene igre tijekom 32 minute pobjednik je odlučen izvođenjem peteraca tijekom kojega se u tragičara pretvorio Marko Radulović. On je bio jedini od 10 izvođača koji nije zabio, a ustvari nije ni zapucao prema vratima jer mu je lopta iskliznula iz ruke prilikom zamaha. Radulović je rođeni Riječanin koji je prošao sve mlađe kategorije hrvatske reprezentacije, ali je odlučio igrati za Srbiju.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO PETERACA

Mađarsku su do pobjede predvodili Vince Vigvari s četiri i David Tatrai s tri gola, dok su po dva pogotka za Srbiju postigli Strahinja Rašović, Viktor Rašović, Dušan Mandić i Nikola Jakšić.

Mađarska će u polufinalu u nedjelju igrati protiv pobjednika susreta Hrvatska - Grčka koji je na programu od 18:30 sati.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.