Real je zbog njega potjerao hrvatskog liječnika, sam će odlučiti kad će debitirati

Foto: EPA

HRVAT Niko Mihić (65) bio je glavni liječnik Real Madrida od 2017. godine. Marca je pisala da ga je Real Madrid otpustio uslijed velikih problema s ozljedama mladog Turčina Arde Gülera (18), a danas piše da će nova zvijezda Reala sama odlučiti kada će se vratiti na teren.

"Povratak ozljede Arde Gülera bila je kap koja je prelila čašu višegodišnjih problema", navodila je tad Marca, uz dodatak da su se Realovi igrači mučili s ozljedama prethodnih sezona i zbog toga je Mihić dobio otkaz. Pod Mihićem su radili brojni Realovi liječnici, no nakon nove Gülerove ozljede došlo je do razilaska.

Sam će odabrati debitantsku utakmicu

Güler, iz Fenerbahčea za 20 milijuna eura dovedeni tinejdžer, imao je tri ozljede otkako je u srpnju postao Realov igrač i zbog njih još uvijek čeka debitantski nastup. Prvo mu je stradao meniskus, potom je imao još jednu ozljedu koljena, a onda i ozljedu zadnje lože. Navodno je sad spreman za nastup, no Real ga nema namjere požurivati.

Liječnička služba kluba dozvoljava mu nastup, ali nitko ga ne želi gurnuti prerano na teren i zato je odluka o nastupu dana njemu, koji će birati želi li prve minute odigrati protiv Villarreala ili Alavesa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.