BOKS

Pulev: Joshua neće htjeti revanš sa mnom. Boji se još od Ruiza

Foto: Getty Images

KUBRAT Pulev uvjeren je da može zamijeniti legendarnog Hrista Stoičkova na mjestu najvećeg bugarskog sportaša svih vremena ako u večerašnjoj borbi koja počinje u 22 sata sruši Anthonyja Joshuu.

Stoičkov je u karijeri igrao za CSKA iz Sofije i Barcelone po dva puta u karijeri, a u 83 utakmice za bugarsku reprezentaciju zabio je 37 pogodaka.

Osvojio je zlatnu kopačku na Svjetskom prvenstvu 1994. godine kada je Bugarsku odveo do iznenađenja i plasmana u polufinale. Reprezentaciju je od 2004. do 2007. vodio i kao izbornik, a zbog svega toga slovi za najvećeg sportaša kojeg je bugarska imala. 

"Hristo Stoičkov je moj prijatelj. Jako dobar prijatelj i dobar čovjek. Poznajem većinu slavnih ljudi u Bugarskoj. Kad god sam u Bugarskoj, zajedno ručamo u jednom restoranu. Hoću li biti jednako velika zvijezda kao on ako pobijedim Joshuu? U svojoj zemlji sigurno", rekao je Pulev pa dodao:

"Postoji i klauzula o revanšu. Vidjet ćemo, ako sada pobijedim i ako pobijedim uvjerljivo, možda neće ni htjeti revanš. Ne vjerujem da će htjeti nakon što ga je Ruiz iznenadio. Ako ja pobijedim, to neće biti iznenađenje."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.